OM

ZHUHAI MAXTOR ENTERPRISE CO. LTD. grunnlagt i 2001, spesialisert i utvikling og produksjon av væskebeholdere: lotionpumper, skumpumper, fint tåkesprøyter, utløser sprøyter, og tilpasnings produksjon for kjemisk og kosmetisk emballasje. Solid i teknisk kraft og høy automatisering, dyktig i konstruksjon og utvikling av ODM-produksjoner, mug framstilling, Automatisert monteringsutstyr i bransjen, ble foretaket tildelt 10 patenter og 4 høyteknologiske produkter, og ble identifisert som høyteknologisk foretak i 2016. Med effektiv implementering av ISO9001 kvalitetsstyringssystem, oppnådde for 15 år siden, vi har strengt overholdt prinsippet om kvalitet og tjeneste, bygde et langvarig forhold til flere toppen av internasjonale kjemiske bedrifter, og tjente den dype tilliten fra dem. Vi vil alltid konsentrere oss om forskning og utvikling og produksjon av væskebeholderen og de andre emballasjeprodukter til daglige kjemiske foretak. som holder seg til Enterprise-filosofien "Kvalitet, Innovasjon og service", for å skape verdi sammen med våre kunder gjennom våre høykvalitetsprodukter.

se mer

NYHETSSENTER

Tåkesprutere har forskjellige anvendelser i forskjellige industrier og innstillinger

En tåkesprøyt er et apparat som brukes til å spre en fin tåke eller spray av væske. Den virker ved kraftig å drive væske gjennom en dyse eller forstøver og bryte den ned i små dråper. Lager en tåke-lignende spray. Tåkesprutere har forskjellige anvendelser i forskjellige industrier og innstillinger, herunder: tåksprøyter brukes til vanning og mælking d

2023-08-25 se mer

Dimsprøyter i dagligdagens kjemikalier og kosmetiske bruksområder

Det er blitt uunnværlige redskap i daglig kjemikalier og kosmetikk. Disse innovative innretningene gir et fint tåkespray som gir en praktisk og effektiv måte å påføre forskjellige produkter på.

2023-08-10 se mer

2023-08-02 se mer

2023-07-28 se mer

Fordelene ved å bruke tåkespruter

I de senere år har tåkesprøyter fått stor popularitet i hudpleierindustrien. Disse praktiske innretningene gir en praktisk og effektiv måte å påføre forskjellige hudpleieprodukter på, noe som gir utallige fordeler for huden.

2023-07-28 se mer

Nye produkter

2023-05-26 se mer

se mer