Πληροφορίες για τη

ZHUHAI MAXTOR ENTERPRISE CO., LTD. ιδρύθηκε το 2001, ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή υγρού συστήματος: αντλίες λοσιόν, αντλίες αφρού, ψεκαστήρες λεπτής ομίχλης, σκανδάλη ψεκαστήρες, και παραγωγή προσαρμογής για χημικές & καλλυντικές συσκευασίες. Στερεός σε τεχνική δύναμη και υψηλής αυτοματοποίησης, ειδικευμένος στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των παραγωγών ODM, Η επιχείρηση απονεμήθηκε με 10 ευρεσιτεχνία και 4 προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. και προσδιορίστηκε ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας το 2016. Με την αποτελεσματική εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001, που ελήφθη πριν από 15 χρόνια, τηρήσαμε αυστηρά την αρχή της ποιότητας και της υπηρεσίας, Οικοδόμησε μακροπρόθεσμες σχέσεις με αρκετές κορυφαίες διεθνείς καθημερινές επιχειρήσεις χημικών, και κέρδισε τη βαθιά εμπιστοσύνη από αυτές. Θα επικεντρωνόμαστε πάντα στην Ε&Α και την παραγωγή του υγρού διανομέα και των άλλων προϊόντων συσκευασίας για τις ημερήσιες χημικές επιχειρήσεις, επιμένει στη Φιλοσοφία των Επιχειρήσεων της "Ποιότητας, Καινοτομία και Υπηρεσία", για να δημιουργήσουμε αξία μαζί με τους πελάτες μας από τα υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα μας.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Οι ψεκαστήρες ομίχλης έχουν διάφορες εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανίες και ρυθμίσεις

Ένας ψεκαστήρας ομίχλης είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να διασκορπίσει μια λεπτή ομίχλη ή ψεκασμό υγρού. Λειτουργεί με έντονη προώθηση υγρού μέσω ενός ακροφύσιου ή ψεκαστήρα, διασπώντας το σε μικρά σταγονίδια, Δημιουργώντας ένα σπρέι ομίχλης. Οι ψεκαστήρες ομίχλης έχουν διάφορες εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανίες και ρυθμίσεις, μεταξύ των οποίων: ψεκαστήρες ομίχλης χρησιμοποιούνται για άρδευση


Η ευελιξία των ψεκαστικών Mist σε καθημερινά Χημικά και καλλυντικές εφαρμογές


Τα οφέλη της χρήσης ενός ψεκαστήρα Mist στο Skincare ρουτίνα σας

Τα τελευταία χρόνια, ψεκαστήρες ομίχλης έχουν αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα στη βιομηχανία φροντίδας του δέρματος. Αυτές οι εύχρηστες συσκευές προσφέρουν έναν βολικό και αποτελεσματικό τρόπο για να εφαρμόσετε διάφορα προϊόντα περιποίησης δέρματος, παρέχοντας πολλά οφέλη για το δέρμα σας.


Νέα προϊόντα


Δείτε περισσότερα