за нас

Zhuhai maxtor enterprise co., Ltd. основана през 2001 г., специализира в разработването и производството на течни дозатори: лосионни помпи, пяна помпи, фини пръскачки за мъгла, спусъци за спусъци и производство на персонализиране за химически и козметични опаковки dally. Твърда в техническа сила и висока в автоматизацията, квалифицирана в проектирането и развитието на odm продукции, изработка на мухъл, автоматизирано оборудване за сглобяване в индустрията, предприятието беше наградено с 10 патента и 4 високотехнологични продукта и беше идентифицирано като високотехнологично предприятие през 2016 г. С ефективното прилагане на системата за управление на качеството iso9001, придобита преди 15 години, ние сме строго спазвали принципа на качеството и услугата, изградени дългосрочни отношения с няколко топ международни ежедневни химически предприятия, и спечели дълбокото доверие от тях. Винаги ще се концентрираме върху научноизследователската и развойна дейност и производството на течния дозатор и другите опаковъчни продукти за ежедневните химически предприятия, придържайки се към корпоративната философия на "качество, иновации и обслужване", да създадем стойност заедно с нашите клиенти от нашите висококачествени и иновативни продукти.

Виж повече

новини

Пръскачка за мъгла е устройство, използвано за разпръскване на фина мъгла или спрей от течност. Той работи чрез насилствено задвижване на течност през дюза или пулверизатор, като го разгражда на малки капчици, създавайки спрей, подобен на мъгла. Пръскачките за мъгла имат различни приложения в различни индустрии и настройки, включително: градинарство: в градинарството и градинарството, пръскачките за мъгла се използват за напояване и замазване d


Гъвкавостта на пръскачките за мъгла в ежедневните химикали и козметични приложения

Пръскачките за мъгла се превърнаха в незаменими инструменти в областта на ежедневните химикали и козметика. Тези иновативни устройства предлагат фин спрей за мъгла, който осигурява удобен и ефективен начин за прилагане на различни продукти.


Ползите от използването на пръскачка за мъгла в рутинната си грижа за кожата

През последните години пръскачките за мъгла придобиха значителна популярност в индустрията за грижа за кожата. Тези удобни устройства предлагат удобен и ефективен начин за прилагане на различни продукти за грижа за кожата, предоставяйки множество ползи за кожата ви.


Нови продукти


Виж повече